Billiga tips

Hejhej här kommer lite billiga tips på bra produkter, förlåt för dålig uppdatering:( 

Parfym från H&M som kostar 40 kr!

Body butter för endast 30 kr på ö&b!

Lippgloss 10 kr, finns på h&m! 
Body lotion och body wash från Yves Rocher, vet dock inte priset kan tänka mig 15-18 kr! 


Världens bästa kräm! Jag köpte min på Lindex för 30 kr, men den finns på H&M för samma pris tror jag;) 
Kommentera gärna önskeinlägg! Puss på er!

Friiiiisk!!!

Jaaa nu e jag frisk igen ;) I veckan har jag inte gjort något, bara varit sjuk:( Men nu blir det nya tag,ny vecka! Jag kommer senare lägga upp lite olika tips!:D Koll utkik, Puss!

Sjuk....

Hejhej, jag e sjuk. Vet inte när jag blir frisk, hahah, men jag kommer inte uppdatera så länge jag e sjuk iaf! Så ni vet! Men nu pluggar jag lite matte, lyssnar på musik och snart ska jag kanske äts något oxå. Jag mår illa har feber och är täppt i näsan! 
Men hoppas ni har det bra!!

Veckan typ...

Hej på dig! Jag tänkte göra ett inlägg och ett rätt långt! 
Idag är det fredag och jag har bara varit i skolan:) Det var rätt okej;) Nu packar kag ihop lite från Kassandra, har sovit här sen tisdag, tror jag haha ingen koll!!! Imorgon ska jag spela basketmatch! Är sjuuukt taggad :D sen ska nog jag o Kassandra basta bubbelbada och så... Lite mini "spa" typ... På kvällen ska vi äta suchi!! Sååå gott ;D Kommentera gärna vad jag ska göra för inlägg! 
Puss! <3

Hejhalloj

Hej! Nu kom jag precis hem från skolan och idag ska vi ha träning med laget ;) Senare ska vi ha klubbdag, då kan man köpa skor,vattenflaskor, bollar och mkt mer! Hälsa på A-lags spelare och så... Sitter och äter mellis nu, men nu får inlägget ta slut så Puuuuss

Idag i igår

Tjooo!! Nu är jag hemma från min cup;) Vi kom 1:a, fick en pokal! Vi mötte ett lag som heter Bk söder och förra året (samma cup) spelade vi oxå finalen mot dem men så vann dem! :( Aja hemma nu e ganska trött ska äta lite mellis och så... Kanske plugga lite men Puss på er!

RSS 2.0